La Rusticana

Zie hier een impressie van ons restaurant.

Voor aan de straatzijde bevindt zich de Trattoria, waar u kunt kiezen uit een zeer uitgebreide menukaart. Zeer geschikt voor zowel uitgebreid dineren als een informeel kleiner diner.

Achter in het pand bevinden zich twee prachtige stijlkamers met open haard, beide zeer stijlvol ingericht. De Art Deco kamer is gesitueerd in het midden van het pand. Net als de Tuinkamer is deze uitermate geschikt voor een intiem of zakelijk diner en bedoeld voor uitgebreid dineren.

De Tuinkamer bevindt zich achter de Art Deco kamer en kijkt uit op de tuin. Net als de Art Deco kamer is deze uitermate geschikt voor een intiem of zakelijk diner en bedoeld voor uitgebreid dineren. Daarnaast is het ook mogelijk om met een (zakelijk) gezelschap tot maximaal 20 personen aan een grote tafel te dineren.

Op mooie zomeravonden wordt de tuin geopend, waar plaats is voor circa 80 personen. Tussen druivenranken en klimop kunt u genieten van de heerlijkste Italiaanse specialiteiten. Een stukje Italiƫ in de Arnhemse binnenstad.